F.A.Q.

Sir Lock's House Q/A

Sir Lock's House Q/A

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ SIR LOCK’S HOUSE;

Το SirLock’sHouseβρίσκεται κοντά στην Πλατεία Εξαρχείων. Tα Εξάρχεια βρίσκονται, ανάμεσα στις οδούς Πατησίων, Πανεπιστημίου και Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η διεύθυνσή μας είναι Εμμανουήλ Μπενάκη και Δερβενίων 39 -41.

Με Μετρό ή Ηλεκτρικό: Σταθμοί: Πανεπιστήμιο και Ομόνοια. Και από τους δύο αυτούς σταθμούς, χρειάζεστε μόνο 5 λεπτά για να φτάσετε στο SirLock’sHouse.

Λεωφορεία: 035, 046, 060, 200, A7, B7. Όλα σταματούν πολύ κοντά στην εγκατάστασή μας (2 λεπτά με τα πόδια).

Με τα πόδια: Ανεβαίνετε την 28η Οκτωβρίου από την Ομόνοια και σε 400 μέτρα στρίβετε δεξιά στην οδό Στουρνάρη. Σε 300 μέτρα φτάνετε στην πλατεία Εξαρχείων.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ;

Το ζωντανό παιχνίδι απόδρασης αποτελεί τρόπο διασκέδασης για διάφορες κατηγορίες ομάδων, όπως φίλους, συναδέλφους, οικογένειες κλπ. Αν ψάχνετε για μία ασυνήθιστη ψυχαγωγική εμπειρία, τότε είναι σίγουρο πως πρέπει να επισκεφθείτε το σπίτι του SirLock.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

Οι πόρτες είναι ανοιχτές για το κοινό 10 λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά σας συστήνουμε να είσαστε εδώ 5 λεπτά τουλάχιστον πριν από την κράτησή σας. Ο Game Master σας, θα σας εξηγήσει όλα όσα θα χρειαστεί να γνωρίζετε για το παιχνίδι.

Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν τα καταφέρετε να εμφανιστείτε εγκαίρως, παρακαλούμε ειδοποιήστε μας είτε τηλεφωνικώς, στο 2103826351, είτε στέλνοντάς μας e-mail στη διεύθυνση info@sirlockshouse.gr.

Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι 60 λεπτά. Στην περίπτωση, που δεν τα καταφέρετε να αποδράσετε μέσα στον χρόνο αυτό, το παιχνίδι τελειώνει.

ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ;

Προς το παρόν, οι πληρωμές μπορούν να γίνουν μόνο με μετρητά.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ;

Λόγω της φύσης του παιχνιδιού, δε μπορεί κάποιος να έρθει και να παίξει μόνος του. Χρειάζονται τουλάχιστον 2 άτομα. Σχεδιάζουμε, όμως, να οργανώσουμε παιχνίδια «συνάντησης», όπου θα μπορεί κάποιος, που έχει κάνει κράτηση για τον εαυτό του, να συνεργαστεί με παίχτες που δε γνωρίζει. Παρακαλούμε στείλτε μας email, για να σας πληροφορήσουμε σχετικά με το πότε θα λειτουργήσει αυτή η υπηρεσία.

Σε κάθε δωμάτιο μπορούν να παίξουν από 2 έως 6 άτομα. Γενικότερα, όσο μεγαλύτερες είναι οι ομάδες, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουν να αποδράσουν. Η δική μας συμβουλή πάντως είναι, να μην ξεπερνούν οι συμμετέχοντες τα 6 άτομα, έτσι ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν όλοι το παιχνίδι.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ FRANCHISE;

Φυσικά! Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@sirlockshouse.gr. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.